Ungdomsverksamhet

Ingen förening överlever utan ungdomar som kan förnya och föra föreningen vidare framåt. Under flera år har föreningen haft ett gott samarbete med Scouterna som ofta hjälpt till vid olika arrangemang. SödRa har också hjälpt till med instruktörer och utrustning vid deras radioträffar och JOTA. Dessvärre ser vi sällan ungdomar på våra fielddays eller andra aktiviteter som vi ordnar. Därför kommer vi successivt att öka våra ansträngningar för att få flera ungdomar aktiva i föreningen.

Sammanhållande för ungdomsverksamheten inom SödRa är Christer, SA0BFC och jag tar gärna emot ideer och tankar om hur du vill se föreningens framtida ungdomsverksamhet. Vi skulle gärna vilja ha en grupp med ungdomar som själva föreslår och planerar för olika ungdomsträffar inom klubben och söker därför kontakt med de som kan vilja delta i en sådan grupp.

Vi har tittat på olika möjligheter att ordna aktiviteter för ungdomr under skolloven. Vi kan öva signalering, bygga antenner och titta hur radion och antennen fungerar. Som avslutning kan vi ge oss ut i naturen för att öva praktiskt. Här kan du anmäla intresse för sådana aktiviteten!

Hör av dig med ideer och tankar så förbättrar vi ungdomsverksamheten tillsammans!

 {chronocontact}Ungdomsforslag2{/chronocontact}


QO-Translate

svnlenetfifrderutr

Kolla radannonserna!

Radannonserna är igång igen! Köp, byt eller sälj! Läs mer här!

Programmet

Våra ordinarie träffar är inställda tills vidare pga Coronasmittan.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att starta igen så snart läget har förbättrats.

 

Logga in/ut

Om Cookies