Vi deltog i CQ-WPX-testen på CW från klubbstugan som SK0QO. Vi bestämde att endast en person i taget fick vara i radio-shacket. Dessutom hade vi relativt långa pass vid radion, eftersom prylarna skulle rengöras vid varje operatörsbyte.

Konditionerna var ganska bra med även 10 och 15 metersbanden öppna för trafik.Vi var 5 operatörer och vi lyckades köra 2080 QSO - fördelningen mellan de olika banden kanske ni kan se på bilden.

SC0N(=SM0NCS) och SM5LW bidrog till att klubben avancerade 2 placeringar i HF-Cupen i och med denna test. SC0N körde fler kontakter än SK0QO, 2241 QSO, ett kanonresultat (men vi körde ihop fler poäng i testen, hi).

IMG 1478 CQ WPX CW

QO på Tradera

QO finns nu på Tradera!

Klicka här och läs mer!

QO-Translate

svnlenetfifrderutr

Programmet

Programmet

Våra ordinarie träffar är inställda tills vidare pga Coronasmittan.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att starta igen så snart läget har förbättrats.

Under tiden kommer vi att erbjuda möten via JitSi, häng med du också!

Logga in/ut