Vi deltog i CQ-WPX-testen på CW från klubbstugan som SK0QO. Vi bestämde att endast en person i taget fick vara i radio-shacket. Dessutom hade vi relativt långa pass vid radion, eftersom prylarna skulle rengöras vid varje operatörsbyte.

Konditionerna var ganska bra med även 10 och 15 metersbanden öppna för trafik.Vi var 5 operatörer och vi lyckades köra 2080 QSO - fördelningen mellan de olika banden kanske ni kan se på bilden.

SC0N(=SM0NCS) och SM5LW bidrog till att klubben avancerade 2 placeringar i HF-Cupen i och med denna test. SC0N körde fler kontakter än SK0QO, 2241 QSO, ett kanonresultat (men vi körde ihop fler poäng i testen, hi).

IMG 1478 CQ WPX CW

QO-Translate

svnlenetfifrderutr

Programmet

Våra ordinarie träffar är inställda tills vidare pga Coronasmittan.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att starta igen så snart läget har förbättrats.

Logga in/ut