Många kontakter i CQ-testen på CW

Helgen 23-24 november körde vi CQ-testen på CW från SK0QO. Antalet rå-QSO (orättat) blev 2088. Det är det högsta antalet kontakter, som vi haft i någon test sedan 2015, och då var det gott om solfläckar och många kontakter på 15 och 10 meter.

Fördelningen mellan de olika banden kan ses på bilden. Raden Multi1 anger antalet DXCC-länder på de olika banden – vi kan då till exempel se att på 40 meter körde vi tillräckligt många länder för att erövra DXCC-diplom enbart med denna test.

SK0QO resultat i CQ testen på CW

Operatörer var Bengt SM0DCD, Kalle SM0NUE, Lasse SM0FDO, Linus SM5OUU och Ingemar SM0DSF.

Flera andra klubbmedlemmar deltog i testen och nådde fina resultat. SC0N (SM0NCS), 8S0DX (SM0DSG) och SM5MX bidrog stort till att klubben fick ihop många poäng i SSA:s HF-Cup.

QO-Translate

svnlenetfifrderutr

Programmet

Våra ordinarie träffar är inställda tills vidare pga Coronasmittan.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att starta igen så snart läget har förbättrats.

Logga in/ut