Bild: Välkommen att lyssna på "bullen" och lokaltrafiknätet!

Varje vecka sänder SödRa ut en bulletin från SSA, Sveriges Sändareamatörer, följt av vårt eget lokaltrafiknät.

Alla är välkomna att lyssna och delta i nätet. Vi sänder varje söndagkväll med start kl 20.30. Om du ställer in frekvensen för vår lokalrepeater en stund innan så kan du "checka in" med din amatörsignal så får vi veta vilka som lyssnar! Då får också gärna bidra med någon nyhet eller information till lokaltrafiknätet.

Sändningsschema för våren 2019

26 maj - IFP
2 juni - NUE
9 juni - FDO
16 juni - NHL (sista bullen före uppehållet ?)

Vi söker fler som är intresserade att hjälpa till att läsa "bullen". Hör av dig till styrelsen på enklaste sätt.

Hemsidan uppdateras fortlöpande så titta gärna in då och då och skicka gärna in nyhets- och andra tips till oss eller läs själv upp dina nyheter eller tips när lokaltrafiket körs.

Bulletinoperatörerna!

SSA-bulletinen som följs av QO:s lokaltrafiknät är åter igång. Ett flertal operatörer turas varje vecka om att läsa Bullen: Kalle SMØNUE, Lasse SMØFDO, Janne SM0IFP och Alf SMØNHL. Har du önskemål eller förslag till bullen, hör av dej till styrelsen på enklaste sätt.

Lyssna och checka in! Har du någon rapport eller meddelande som kan vara av allmänt intresse, t.ex om du varit på en kul loppis, har något tips, provat en ny rig eller annan kul händelse så är du alltid välkommen att berätta för oss andra. Säg till när vi kommer till lokaldelen så får du ordet.

Vi sänder på söndagar kl 20.30 på R3x, 145.6875 MHz alt RU6, 434.750 MHz (shift -2 MHz) utom under sommaruppehållet.

Detta är en viktig kanal för kontakt mellan klubben och medlemmarna och alla är välkomna att delta aktivt i vår nyhetsbulletin och bidra med nyheter!

Kolla sändningsschemat ovan så ser du vem av oss som sänder!

Har du bidrag till "Bullen"? Klicka här!

QO-Translate

svnlenetfifrderu