Vi har sorterat en del material under helgen, och lagt undan en del som är övertaligt men som kan vara till både nytta och nöje för besökarna. När du fyndat, tag med det hem och betala en liten summa... fem, tio eller tjugo kronor, eller vad du tycker det är värt, allt frivilligt. "Högen" kommer att fyllas på efterhand.

Vi kommer även starta en auktion på hemsidan liknande Tradera, enbart för medlemmar och med lite mer värdefulla grejor, ungefär som den vi hade tidigare för några år sedan.

För att bjuda måste man vara medlem samt ha ett användarnamn och lösenord för inloggning. Förberedelserna för auktionen är på gång, men mekaniken måste först och främst bli klar på hemsidan, så kan ta en stund till.

Håll ögonen öppna, info kommer på hemsidan!

Om du är medlem men saknar inloggning till hemsidan kan du skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ditt namn, call och e-mailadress, så får du ett lösenord för inloggning.

SM0FDO Materialgruppen.

QO-Translate

svnlenetfifrderutr

Kolla radannonserna!

Radannonserna är igång igen! Köp, byt eller sälj! Läs mer här!

Programmet

Våra ordinarie träffar är inställda tills vidare pga Coronasmittan.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att starta igen så snart läget har förbättrats.

Logga in/ut