Är du intresserad av att lära dig telegrafi?

Under kommande klubbledarträff den 16 februari, så kommer en av frågorna på agendan handla om intresset av att arrangera en gemensam CW-kurs inom distrikt 0.

Vill du delta i en telegrafikurs eller känner du någon som är intresserad, så hör gärna av dig till Robert/SM0TAE alternativt Lasse/SM0FDO.

I det fall det finns ett större intresse bland klubbarna i distriktet, så är förhoppningen att en CW-kurs kan bli aktuell framöver.

Vi önskar ditt svar så snart som möjligt, dock senast 2017-02-15

73 de

Robban/SM0TAE

Robert Malmqvist/SM0TAE
Tel: 070-555 38 49

Lars-Erik Jacobsson
Tel: 070-343 99 69

QO-Translate

svnlenetfifrderutr

Kolla radannonserna!

Radannonserna är igång igen! Köp, byt eller sälj! Läs mer här!

Programmet

Våra ordinarie träffar är inställda tills vidare pga Coronasmittan.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att starta igen så snart läget har förbättrats.

Logga in/ut