Senaste nyheterna

... blir det på söndag.

Enligt planen driftsattes den tillfälliga 2 m repeatern ikväll och den gick igång som planerat på första försöket. Förhoppningsvis ska den bete sig lite bättre än de tidigare har gjort och ge möjlighet att köra bullen och annan trafik utan att låta illa och ställa till förtret.

Haninge kommun bjöd in föreningar till sin numera årliga ”Fritidsutställning” i Kulturhuset och den 3 maj samlades ett 40-tal föreningar/verksamheter som visade upp sig, vad man gör och i många fall kunde man också prova på.

Evenemanget höll på från kl. 17.00 till 20.00 och det var fullt av besökare hela tiden.

Vi har sorterat en del material under helgen, och lagt undan en del som är övertaligt men som kan vara till både nytta och nöje för besökarna. När du fyndat, tag med det hem och betala en liten summa... fem, tio eller tjugo kronor, eller vad du tycker det är värt, allt frivilligt. "Högen" kommer att fyllas på efterhand.

QO-Translate

svnlenetfifrderu