Stor Prylmarknad Lördagen 26 oktober 2019 kl 10 - 14

Fredrika Bremergymnasiet, Dalarövägen 62, Handen, 20 km söder om Stockholm.
Samma lokal som förra året.

Välkommen till vår största prylmarknad hittills, mera prylar än någonsin tidigare. Klubben har bl. a. en del mätutrustning, bl. a. ett par
signalgeneratorer mm. från HP, VXI-utrustning mm. Riktigt bra utrusning för labbet utöver allt möjligt annat amatörrelaterat som är bra att ha! :-)

Privata säljare och flertalet av de kända amatörradiofirmorna t ex Limmared Radio & Data, VKC hamshop, Tacticom/SotaBeams(SM0TSC),
Antennerna.se (SM7SJR), Remoterig (SM2O), FB-radio, SSA-hamshop samt PileUp AB.
Även SSA-teknik med SM0JZT finns på plats.

Robert SM4YXI demonsterar det senaste inom Raspberry Pi, DMR, hotspots och allt som där hör till.

Entré 40:-. Med vinstchans på entrébiljetten.
OBS: Dragning sker kl 12.30.

Säljare: Det är nu fullbokat, mer än 65 bord är bokade, ev. tillkommande bokningar hamnar på reservplats.

Vi öppnar för säljarna från kl 08.00, fika finns från kl 09.00 i vår berömda YL-bar.

Försäljningen startar kl 10.00 prick!

Fri parkering.

Inlotsning på repeater R3x 145.6875 (subton 77 Hz)

Alla välkomna att fynda!
Södertörns Radioamatörer SK0QO

Dsc 0553r3

QO-Translate

svnlenetfifrderutr

Kolla radannonserna!

Radannonserna är igång igen! Köp, byt eller sälj! Läs mer här!

Programmet

Våra ordinarie träffar är inställda tills vidare pga Coronasmittan.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att starta igen så snart läget har förbättrats.

Klubbfrekvenser

Logga in/ut