I klubbstugan på Gålö har vi just nu översvämning av radioprylar. Mycket materiel kommer från medlemmar och andra som har avlidit eller på annat sätt vill göra sig av med sitt överflöd. Vi brukar inte säga nej till att ta emot erbjudna prylar om de är användbara och ibland kan vi också lägga en slant för dem.

Gunnar BYO har skrivit lite om det som faktiskt händer i klubben, trots Corona, Läs hans text här.

QO på Tradera

QO finns nu på Tradera!

Klicka här och läs mer!

QO-Translate

svnlenetfifrderutr

Programmet

Våra ordinarie träffar är inställda tills vidare pga Coronasmittan.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att starta igen så snart läget har förbättrats.

Avgifter för 2021

Vuxen 250kr