Ungdomarnas smörgåsbord

Oliver, SA5ODJ, höll ett trevligt och intressant föredrag om de aktiviteter som anordnas för de unga radioamatörerna. Oliver är sektionsledare för SSA:s ungdomssektion. Från den nordiska träff som gick av stapeln i Finland i påskhelgen hade Oliver många trevliga bilder och intressanta kommentarer om vad som hände och om aktiviteten i de olika länderna.

I planerna finns nu en region 1-träff i Bulgarien där 3 svenska ungdomar planeras delta. I höst planeras en aktivitet tillsammans med Tilman, SM0JZT och sedan kommer YOTA-aktivitet från olika klubbstationer i december.

Vad som var tråkigt var att det inte var någon ungdom bland åhörarna – däremot var det gott om pensionärer.

Oliver är redo

Oliver är laddad för att starta föredraget

QO på Tradera

QO finns nu på Tradera!

Klicka här och läs mer!

QO-Translate

svnlenetfifrderutr

Programmet

Våra ordinarie träffar är inställda tills vidare pga Coronasmittan.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att starta igen så snart läget har förbättrats.

Avgifter för 2021

Vuxen 250kr