Ungdomarnas smörgåsbord

Oliver, SA5ODJ, höll ett trevligt och intressant föredrag om de aktiviteter som anordnas för de unga radioamatörerna. Oliver är sektionsledare för SSA:s ungdomssektion. Från den nordiska träff som gick av stapeln i Finland i påskhelgen hade Oliver många trevliga bilder och intressanta kommentarer om vad som hände och om aktiviteten i de olika länderna.

I planerna finns nu en region 1-träff i Bulgarien där 3 svenska ungdomar planeras delta. I höst planeras en aktivitet tillsammans med Tilman, SM0JZT och sedan kommer YOTA-aktivitet från olika klubbstationer i december.

Vad som var tråkigt var att det inte var någon ungdom bland åhörarna – däremot var det gott om pensionärer.

Oliver är redo

Oliver är laddad för att starta föredraget

QO-Translate

svnlenetfifrderu