Onsdagen bjöd på sol och efterlängtad vårvärme vilket kanske innebar att många avstod från att bege sig till Gålö denna kväll.

Vi var ändå ett tiotal som samlades under som vanligt trevliga umgängesformer och diskussionerna lät inte vänta på sig.

Ämnen som bandplaner, USB-portar, kommande antennjobb, försäljning av prylar m.m. var på tapeten.

bild1

I lilla schacket förbereder sig Wille BSV i vanlig ordning inför nästa passage av ISS.

bild2

Lasse FDO hade snyggat till ordentligt på verktygstavlan.

bild3

Allan CBX poserar gärna inför kameran.

bild4

Vår ordförande CG, CTM var på alerten som vanligt men tar här en liten power-nap medan Robban TAE och Lasse FDO avhandlar SSA:s årsmöte i Lindesberg som ägde rum i helgen som var.

bild5

Lasse FDO hade sett till att pryda klubbhuset inför den kommande påskhelgen.

Kvällens husvärd var Bengt SM0DCD.

QO-Translate

svnlenetfifrderutr

QO på Tradera

QO finns nu på Tradera!

Klicka här och läs mer!

Programmet

Våra ordinarie träffar är inställda tills vidare pga Coronasmittan.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att starta igen så snart läget har förbättrats.

Avgifter för 2021

Vuxen 250kr