Integritetspolicy för SödRa

För oss i Södertörns Radioamatörer, SödRa, är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att du får reda på vilken information vi samlar in om dig, hur vi använder den samt hur länge vi sparar den. Denna policy beskriver även dina rättigheter och hur du går till väga för att utöva dina rättigheter.

När du blir medlem i SödRa så betraktar vi det som att du ingår du ett avtal med oss om att få utnyttja de medlemsförmåner som vi erbjuder så länge du betalar din medlemsavgift. För att vi ska kunna administrera ditt medlemskap så för vi ett medlemsregister där de uppgifter som du lämnar lagras så länge du är medlem. Även i en del andra sammanhang så lämnar du dina personuppgifter till oss, t.ex när du anmäler till något arrangemang, eller deltar i våra medlemsträffar och fyller i närvarolistan, eller utnyttjar föreningens QSL-förmedling. Dessa uppgifter behandlar vi också enligt gällande bestämmelser.

Kraven på denna behandling av personuppgifter ställs bla av svensk lag och av det sk Dataskyddsdirektivet, GDPR, som trädde i kraft den 25 maj 2018. Det ersatte den tidigare Personuppgiftslagen, PUL, som redan då ställde krav på hur personuppgifter skulle hanteras.

Vi har sammanfattat all vår behandling av personuppgifter i ett policydokument som du kan läsa här.

Vi har också en förteckning av de register som vi för, och där personuppgifter kan förekomma, som du kan läsa här.

Om du har frågor om vår behandling av personuppgifter som du inte hittar svaren på i dokumenten ovan är du välkommen att höra av dig till oss, enklast via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Cookies: På den här webbplatsen använder vi cookies för att samla in statistik om hur webbplatsen används, vilka artiklar som är populära och hur många besökare vi har. Du kan vägra att ta emot cookies från oss men vissa funktioner kan fungera lite sämre och besöksstatistiken blir fel.

Om du väljer att acceptera cookies kan du när som helst ändra ditt val och radera cookies men vi kan bara radera de som vi skapat. De cookies som skapats av andra webbplatser kan vi inte ta bort. Det kan du istället göra med din webbläsare.


QO-Translate

svnlenetfifrderu

Programmet

27 mar 2019
19:30 - 21:00
Kvällsträff i klubbstugan
30 mar 2019
00:00
CQ WPX SSB
30 mar 2019
10:00 - 15:00
Radiomässa i Eskilstuna
30 mar 2019
00:00
CQ WPX SSB
31 mar 2019
20:30 - 21:00
SSA-bulletin och lokaltrafiknät

Om Cookies

Logga in/ut