.

För första gången på många år finns det i år inget aprilskämt på SödRas hemsida, detta för att minska risken för att vi ska bli beskyllda för att publicera fake news, #NotWeToo

Hoppas på ert överseende med det. Dock finns några av de tidigare fortfarande tillgängliga för den som ändå vill ha lite läsning om nya de nya landvinningar som ibland görs.

/Christer

SödRa hälsar alla välkommen till Fritidsmässan 2019 i Haninge onsdagen den 3 april.

Här får du som är på jakt efter någonting roligt att göra på din fritid kostnadsfritt prova på olika fritidsaktiviteter och förhoppningsvis hitta en förening som passar just dig utöver ditt intresse för radio.

Många QSO med Nordamerika

Vi körde ARRL-testen på CW från SK0QO – klubbstugan på Gålö den gångna helgen. I denna test kör resten av världen stationer i USA och Kanada. Vi fick ihop 796 kontakter och det är ett resultat som vi kan vara mycket nöjda med. Konditionerna var väldigt varierande – fina öppningar förekom och vid andra tillfällen var det mycket dåliga signaler trots att man kunde vänta sig bättre vid den tidpunkten. Operatörer var Lasse SM0FDO, Kalle SM0NUE, Linus SM5OUU, Tore SM0NCS och Ingemar SM0DSF.

Sök artiklar

Årets Prylmarknad

Lördag 26 oktober

QO-Translate