.

När de contestfrälsta pratar om varför man kör tester handlar det mycket om tävling, att förbättra sig själv som operatör och testa sin utrustning. Men en del som inte får lika mycket uppmärksamhet är experimenterande och utveckling av nya tekniska lösningar. Visst hjälper det att ha fickan full av pengar för att komma långt i den här hobbyn, men för att bygga en riktig superstation krävs stora teoretiska och praktiska kunskaper. En del stationsägare skriver om hur de utvecklar sina stationer, och här finns mycket information att hämta.

Ekuddens vandrarhem är granne med Södertörns Radioamatörer klubbstuga.

Den 18 juni 2011 öppnar Bo Thulin Ekuddens vandrarhem.

Här finns det fina möjligheter att hyra rum för våra medlemmar och gäster i en fantastisk fin miljö och närhet till både bad och fina promenadstråk.

För bokning och info, läs mer här

QO-Translate

svnlenetfifrderutr

Sök artiklar

QO-Ringen

Varje söndag kl 10 SNT hörs vi på 3633 kHz!
Ratta in 3633 på riggen och var med du också!

Repeatrarna - status

FM 145,6875 MHz  OK
FM 434,750 MHz (provdrift)
DMR-repeatern  OK
D-star-repeatern  OK

Mer info

Programmet

Våra ordinarie träffar är inställda tills vidare pga Coronasmittan.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och kommer att starta igen så snart läget har förbättrats.

Logga in/ut

solflacksbild