StartVad vi görKlubbstugan

Klubbstugan

Här publiceras nyheter om klubbstugan.

Välj ett årtal i menyn ovan för tidigare års artiklar.

SAC-testen från Gålö

I helgen kördes SAC-testen från klubbstugan på Gålö. Vi uppnådde 1271 kontakter, med hela 606 stycken 40 meter och övriga fördelade mellan 20 och 80 meter. På 15 och 10 meter kunde vi bara köra ett fåtal kontakter.

Missa inte chansen att få städa!

Missa inte chansen att få städa!

Nu i helgen 24-25 september kommer vi att vända "upp och ner" på klubbstugan. Det blir storstädning med andra ord. Detta är något som vi gör varje år och det behövs verkligen.

Vi kör detta parallellt med Gålö Gärsars Mila och SEØMILA och det ena utesluter inte det andra.

Öppet hus i klubbstugan på söndag

Nu på söndag är det öppet hus i klubbstugan igen, det sista för den här sommaren.

Som vid tidigare tillfällen är det inget särskilt program förberett utan det är du och de andra besökarna som gör dagen till det ni vill att den ska vara. Ta med något kul som du vill visa, riggen du köpt eller dina senaste QSL-kort, ta med radion och kör lite QRP från det sommarsköna Gålö eller ät något gott vid grillen som naturligtvis är varm.

Nu är huset öppet igen!

Öppet hus hos SödRa på Gålö!

Passa på att besöka klubbstugan nu under semestern där du kan köra radio, fika och umgås med andra medlemmar och radioamatörer och kanske ta ett dopp vid den nya fina bryggan.

Klubbstugan är öppen nu på söndag, den 31 juli mellan ca 11-17.

Öppet hus på Gålö

Välkommen till öppet hus på Gålö, söndag den 17 juli!

Utan något speciellt program, men du har möjlighet att arrangera något själv t ex ta med något projekt, kör portabelt. radiotrafik från klubbstationen, träffa nya och gamla vänner.
Grillen är tänd, servering av hamburgare och korv.
Även en del jobb med VHF-UHF projektet återstår så är detta ditt intresse finns möjligheter att delta.

Sida 1 av 4

Kommande träffar

on 26 sep 19:30 - 21:00
Kvällsträff i klubbstugan
on 03 okt 19:30 - 21:00
Winlink. Jan-Olof, SM0IFP berättar
lö 06 okt 08:30 - 17:00
Kurshelg 1
sö 07 okt 08:30 - 17:00
Kurshelg 1
on 10 okt 19:30 - 21:00
Kvällsträff i klubbstugan
lö 13 okt 14:00 - 14:00
SAC-test SSB

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!

Kursvgifter för 2018