2017 Genomförda möten

Julfest 7 dec kl 19.00

SödRa – Julfest 7 dec kl 19.00

Var: Torkladan i Tungelsta. Torkladan ligger bakom Coop och ca 100 m från Tungelsta järnvägsstation.
När: 19:00 torsdagen 7 december.

Om DMR mm (Kvarnbäcksskolan)

Om DMR mm, onsdag den 22 november

'Digital radio på VHF/UHF - mest om DMR',
Föredrag av Robert, SM0YXI, som visar och berättar.

Micke EPX om EMC-problematiken

Femtontalet medlemmar i SödRa fångades i onsdags av Micke EPX suveräna föredrag om "EMC-problematiken" - dess verkan och orsaker.

Åhörarna hade många frågor, som besvarades på ett sätt som bara Micke kan, klart och förståeligt med ett enkelt språk.

Digital radio på VHF - mest om DMR

Planerad programpunkt 22/11 utgår p.g.a. förhinder.

Istället bjuder vi på

Årets Prylmarknad 2017

Årets Prylmarknad 2017

För andra året i följd anordnade vi Prylmarknaden i nya "Skolan Fredrik" d v s yrkesdelen av Fredrika Bremergymnasiet i Handen. Nya fräsha lokaler väl lämpade för ändamålet.
Mycket förberedelser har det varit, och vi startade redan i början av året med bokningar, annonsering mm.

Sida 1 av 9

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com