StartSenasteNyheter

Senaste nyheterna

Börjar bli gammal

Den här hemsidan har nu hängt med i åtta år sedan den senaste stora ombyggnaden och även om innehållet, texter och bilder, har uppdaterats ofta så börjar själva mekaniken bakom kulissen bli till åren och en större uppdatering börjar bli nödvändig, bl.a beroende på uppdateringar som webbhotellet gör inom kort som gör att programmen inte längre fungerar.

Meddelande från valberedningen

Meddelande från valberedningen inför styrelsevalet år 2019

SödRas valberedning önskar ditt förslag på kandidater till kommande val på årsmötet 2019.
De poster som skall väljas är följande:

Vimmelbild från prylmarknaden

En intressant och ovanlig vimmelbild från SödRas prylmarknad nyligen

Här står för en gångs skull två radioamatörer i bokstavsordning, SM5CBV till vänster och SM5CBW till höger

SKØQO Prylmarknad 2018

Årets Prylmarknad 2018 avklarad - nu laddar vi för nästa år!

Tack alla besökare, säljare och funktionärer för en mycket lyckad prylmarknad i Handen.

Liten ändring i lokal för prylmarknaden

Missa inte vår kommande prylmarknad i Handen, lördagen den 27 oktober.
Adressen är samma som förra året. Fredrika Bremergymnasiet, Dalarövägen 64, Handen.

OBS vi har i år bytt till ny större/luftigare lokal i intilliggande byggnad med direkt ingång från stora parkeringen. Gratis parkering.

Sida 1 av 90

QSL-lådan kollad 27 aug
Klicka för att se dina kort!

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!

Klicka på bilden!