StartLänkarProgramtipsLär dig Morse på egen hand

Lär dig Morse på egen hand

morsekey1Vi har ju flera gånger försökt få igång en telegrafikurs men problemet är att det varje gång bara är någon eller ett par intresserade och det är för få för att starta en kurs. Nu finns det möjlighet för just DIG att prova på hur man sänder med Morse-alfabetet.

PÅ hemsidan justlearnmorse finns det du behöver, ett gratisprogram med en hel del finesser som ska göra det lättare för dig att komma igång. Det enda du behöver är en dator med Windows operativsystem, DirectX 9 (vilket de flesta redan har) och ett ljudkort. Skulle du hellre använda Linux så går det att få att fungera även där med lite mindre anpassningar.

Du hittar programmet och instruktionerna här.

Och.. om du tycker det verkar kul och vill lära dig mera så hör av dig till Lasse FDO, enklast via Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen så kanske vi kan få till en kurs till slut och placera klubben ÄNNU högre på CW-testerna.

Länknyheter

Kommande träffar

lö 17 nov 08:30 - 17:00
Kurshelg 4
sö 18 nov 08:30 - 17:00
Kurshelg 4
on 21 nov 19:30 - 21:00
Koaxialkontakter och transmissionsledningar
lö 24 nov 00:00
CQWW-CW-test
sö 25 nov 00:00
CQWW-CW-test
on 28 nov 19:30 - 21:00
Kvällsträff i klubbstugan

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!

Länktips - Ditt bidrag!