StartLänkarProgramtipsLär dig Morse på egen hand

Lär dig Morse på egen hand

morsekey1Vi har ju flera gånger försökt få igång en telegrafikurs men problemet är att det varje gång bara är någon eller ett par intresserade och det är för få för att starta en kurs. Nu finns det möjlighet för just DIG att prova på hur man sänder med Morse-alfabetet.

PÅ hemsidan justlearnmorse finns det du behöver, ett gratisprogram med en hel del finesser som ska göra det lättare för dig att komma igång. Det enda du behöver är en dator med Windows operativsystem, DirectX 9 (vilket de flesta redan har) och ett ljudkort. Skulle du hellre använda Linux så går det att få att fungera även där med lite mindre anpassningar.

Du hittar programmet och instruktionerna här.

Och.. om du tycker det verkar kul och vill lära dig mera så hör av dig till Lasse FDO, enklast via Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen så kanske vi kan få till en kurs till slut och placera klubben ÄNNU högre på CW-testerna.

Länknyheter

Kommande träffar

on 26 sep 19:30 - 21:00
Kvällsträff i klubbstugan
on 03 okt 19:30 - 21:00
Winlink. Jan-Olof, SM0IFP berättar
lö 06 okt 08:30 - 17:00
Kurshelg 1
sö 07 okt 08:30 - 17:00
Kurshelg 1
on 10 okt 19:30 - 21:00
Kvällsträff i klubbstugan
lö 13 okt 14:00 - 14:00
SAC-test SSB

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!

Länktips - Ditt bidrag!