StartSenasteLiten ändring i lokal för prylmarknaden

Liten ändring i lokal för prylmarknaden

Missa inte vår kommande prylmarknad i Handen, lördagen den 27 oktober.
Adressen är samma som förra året. Fredrika Bremergymnasiet, Dalarövägen 64, Handen.

OBS vi har i år bytt till ny större/luftigare lokal i intilliggande byggnad med direkt ingång från stora parkeringen. Gratis parkering.

Vi öppnar för säljare från kl 08, YL-baren öppnar kl 09 och försäljningen startar kl 10 prick.
Det blir som vanligt försäljning av allt mellan antenn och jord och lite till! Både privata säljare och våra amatörradiofirmor finns på plats.
Vi tar ett inträde på 40:- med chans till fina sponsrade vinster.
Rymlig cafeteria med glutenfritt alternativ.

OBS Vi har nu ytterligare några säljbord, passa på! Kontakta oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Välkommen hälsar Södertörns Radioamatörer /SK0QO

RSS - Nyheter

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com