Vår hantering av personuppgifter

I vårt arbete inom SödRa så behandlar vi personuppgifter, bl.a för att kunna adminstrera medlemskapet och ge våra medlemmar valuta för sin medlemsavgift.

Personuppgifter är alla uppgifter som direkt eller indirekt kan kopplas till en nu levande person. Olika personuppgifter behandlas av lite olika orsaker och vilka lagar och regler som styr och alla detaljer kring hur Södra behandlar personuppgifter kan du läsa här.

Vilka olika register som vi har och vad vi lagrar i de olika registren kan du läsa mer i detalj här.

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com