StartSenasteStor Prylmarknad i Handen

Stor Prylmarknad i Handen

Stor Prylmarknad i Handen
Missa inte vår kommande prylmarknad i Handen, lördagen den 27 oktober.
Det blir samma plats som förra året. Skolan Fredrik/yrkesskolan vid Fredrika Bremergymnasiet, Dalarövägen 64, Handen.

Vi öppnar för säljare från kl 08, YL-baren öppnar kl 09 och försäljningen startar kl 10 prick.

Det blir som vanligt försäljning av allt mellan antenn och jord och lite till! Både privata säljare och våra amatörradiofirmor finns på plats.

Vi tar ett inträde på 40:- med chans till fina sponsrade vinster.

Du som vill boka säljbord kontakta oss via Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen i god tid för att förvissa dig om plats.

Välkommen hälsar Södertörns Radioamatörer /SK0QO

RSS - Nyheter

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com