Sista chansen!

Trots att anmälningstiden har gått ut går det bra att anmäla sig till vår resa till Linköping. Vi har gott om plats i bussen, det som man kan missa är den guidade turen i själva museet som är nära fullbokad.

SM5DK Lars-Eric från Linköping kommer att berätta en del om Caravellen som finns på området. Den fungerade som spaningsplan i Östersjön under kalla kriget. Han har varit operatör ombord.

Bilden från Flygvapenmuseums hemsida www.flygvapenmuseum.se   foto: Petter Blomberg

Passa på och häng med på en riktig höjdarutflykt!

OBS vi träffas på parkeringen vid Fredrika Bremergymnasiet (där vår Prylmarknad brukar vara) kl 08.30. Fri parkering på helgerna.
Finns också möjlighet att plocka upp vid Globenområdet.
Hör då av dej till Gun YDQ!

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com