StartMedlemskap

Medlemsansökan

Vill du bli medlem i Södertörns Radioamatörer - SödRa?

Det är enkelt att bli medlem och du behöver inte vara radioamatör för att gå med. Ett teknikintresse och gärna inom radio är kanske bra att ha men du behöver inte vara rymdforskare eller vetenskapsman, det här gör vi för att det är kul och för att lära oss mera.

De aktuella medlemsavgifterna ser du i rutan till höger.

Ungdom är du tills du har fyllt 20, ange i så fall i din födelsedag på anmälan.

Om du blir medlem efter den 1/7 gäller halv medlemsavgift och efter den 1/11 gäller din avgift som ny medlem även för det kommande året.

Skriv in uppgifterna nedan och betala sedan avgiften till Plusgiro 68 05 89-9, så är du medlem. Vi kontaktar dig snarast via e-post med en bekräftelse på anmälan och inbetalda pengar.

Medlemsansökan

Det här behöver du veta innan du ansöker om medlemskap:

Info om hantering av personuppgifter
Södertörns Radioamatörer upprätthåller ett medlemsregister med den information som lämnats av varje medlem, dvs.
    • Namn
    • Adress
    • e-postadress
    • Amatörsignal
Dessutom finns administrativa uppgifter såsom betalningsdag, ändringsdag o. dyl.

Medlemsuppgifter överförs frekvent till SödRas hemsida www.sk0qo.se där de kan ses under fliken Medlemsservice för inloggade medlemmar.

Medlemsuppgifter lämnas inte ut till tredje part.

Genom inbetald medlemsavgift anses medlemmen ha ingått ett avtal med föreningen och godkänner därmed föreningens hantering av personuppgifter. Om medlem inte vill att dennes uppgifter ska läggas ut på hemsidan så måste det begäras skriftligt till Personuppgiftsansvarig. Kontaktuppgifter på hemsidan: Vad vi gör/Om oss/Styrelsen och funktionärer.

Medlem har också rätt att begära utdrag ur medlemsregistret. Kontakta Personuppgiftsansvarig i så fall.

Kommande träffar

on 26 sep 19:30 - 21:00
Kvällsträff i klubbstugan
on 03 okt 19:30 - 21:00
Winlink. Jan-Olof, SM0IFP berättar
lö 06 okt 08:30 - 17:00
Kurshelg 1
sö 07 okt 08:30 - 17:00
Kurshelg 1
on 10 okt 19:30 - 21:00
Kvällsträff i klubbstugan
lö 13 okt 14:00 - 14:00
SAC-test SSB

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!

Kursvgifter för 2018