Remote/Discord
Om du ansluter via Discord, förbered dig gärna genom att i förväg ansluta och kanske prata med någon av oss där innan onsdag, för en bättre upplevelse.
Detta blir första hybrida presentationen som hålls, men vi kommer göra vårt bästa för att få till det bra tekniskt.
För er som deltar digitalt kommer allmän ljud och bild startas lite innan utsatt tid, efter välkomnande kommer ljud från distansdeltagare stängas av.
Vi avslutar med en allmän frågestund som kan vara svår att hantera hybrid, därför ber vi er skriva era frågor i chatten, så läser vi upp dem.
En länk till Discord finns i högra menyn på hemsidan (https://www.sk0qo.se), den lila lilla Discord-knappen

 När du har anslutit, klickar du på den RÖDA live-knappen och väljer att starta stream.
JoinLive


 

 Meshtastic är en trådlös kommunikationsplattform som bygger på öppen källkod och utnyttjar lågfrekventa radiosignaler för att skapa ett robust, decentraliserat nätverk. Den är utformad för att möjliggöra kommunikation i avlägsna områden där traditionella mobilnät och internet inte är tillgängliga eller pålitliga. Genom att använda enheter som är kompatibla med Meshtastic kan användare skapa egna mesh-nätverk där meddelanden och platsinformation kan skickas och tas emot utan behov av central infrastruktur. Meshtastic har blivit populärt bland friluftsentusiaster, äventyrare och katastrofhjälpare för dess förmåga att ge pålitlig kommunikation i avlägsna och utmanande miljöer.


Med vänliga hälsningar "Teknikgruppen"