När vi öppnade dörrarna, först kl 09 till fiket och sedan kl 10 till utsällningslokalen, var det kö och många tryckte på. Strax efter klockan 10 var det fullt runt borden. Många fina fynd fanns att göra. Här är kommersen i full gång!

DSC 1737c

Våra egna bord var fulla av fina prylar. Vi hade med avsikt legat lågt med Tradera- försäljningen några månader samtidigt som vi fått många fina prylar från generösa givare.
Vissa prylar, som till exempel antenner eller tunga radioapparater, är svåra och dyra att skicka. De är därför utmärkta att ha med på prylmarknaden och det blir samtidigt fina fynd för besökarna.
För vår del gick försäljningen utmärkt. Så gott som allt på borden var borta då vi stängde klockan 14.

DSC 1728b

Många passade på att avnjuta vår klassiska räkmacka. Teamet i köket hade jobbat hårt med att få dem färdiga. De hade fått tag på alldeles pinfärska räkor, direkt från en leverantör. Det kändes på smaken!

DSC 1733d

Vi var mycket spända på hur många utställare och hur många besökare vi skulle få. Coronapandemin påverkar fortfarande deltagandet i arrangemang av alla slag. Vi hade ungefär 20 utställare. Både privatpersoner, organisationer och företag. Vi fick nästan 300 besökare. Det är vi mycket nöjda med.

Till slut vill jag tacka alla som bidrog till att det blev så lyckat. Tack alla utställare inklusive Limmareds och SSA! Tack alla besökare! Tack alla ni som skänkte prylar till SK0QO! Och till slut tack alla funktionärer, utan er hade det inte blivit någon prylmarknad!

Nu siktar vi på att kunna hålla det igen om ett år!

73s de Stefan, SM0ASB, ordförande