2010 Genomförda möten

Året som gått, en summeringBells_with_ribbon_colored.svg.med

Nu börjar 2010 gå mot sitt slut och vi kan se tillbaka på ett riktigt intressant år där vi lyckats åstadkomma många spännande saker.

100717_17

Vi har med värdefull hjälp från många medlemmar, både ekonomiskt och rent praktiskt, färdigställt den nya klubbstugan, målat, städat både inne och ute och byggt upp de två radiorummen. Fortfarande återstår en del arbete men vintern med mycket snö kom lite för tidigt så det får vänta lite.

Höstprogrammet 2010

Höstprogrammet är nu avklarat och vi tackar alla som hjälp tillchristmas_tree.med med att arrangera våra medlemsmöten, de som hållit föredrag och intressanta presentationer och alla medlemmar som kommit ut och deltagit i våra träffar.

Vi arbetar nu med att planera vårterminens program och vi kommer att publicera detta så fort detaljerna är klara.

Vi önskar er alla ett gott slut på året, en God Jul och ett Gott nytt Radioår, 2011.

Julfest 2010

Julfest 2010 hos Södertörns Radioamatörer

Ett fyrtiotal deltagar hade nöjet att delta i SK0QO Södertörns Radioamatörers julfirande i Kvarnbäckskolan i Jordbro.

En trevlig tillställning med god mat och dryck samt firande av nya sändaramatörer och som avslutning ett lotteri med fina priser.

Du kan se fler bilder från evenemanget under bildgalleriet.

2010120803

Välbesökt åskskyddsmöte

Ett tjugotal medlemmar trotsade den bistra väderleken och kom ut för att lyssna på Karl-Arne, SM0AOM, berätta om åska i allmänhet och hur man kan skydda sitt hus och apparater mot skadeverkningar av blixtnedslag.

Årets julfest

SödRa – Julfest 8 dec kl 19.30anisantaskating

Efter förra årets lyckade julfest har vi beslutat att ordna julfest även i år. På samma sätt som förra året håller vi till i Kvarnbäcksskolan. Vi träffas under festliga former och det blir julmat, julsånger, lotteri och annat som hör julen till.

Anmälan till Göran SM5XW Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller 08-50028818 senast kl 18.00 den 5 december 2010. Avgiften för mat och dryck är 150 kr (100 kr för ungdomar) och det betalar du på plats när du kommer.

Sida 1 av 7