StartUtmärkt Förening

Utmärkt förening

Södertörns Radioamatörer är sedan början av 2011 godkända som "utmärkt förening" av Haninge Kommun. Vårt fina diplom tilldelades vid högtidliga former vid idrottsgalan i Haninge i början av 2011. Arbetet med att komma dit har varit en pågående process som tagit ca 2 år.

Här kan du läsa vilka steg som ingår i utbildningenUTMRKT_2011_logor
Haninge Kommun Utmärkt Förening

Vi startade utbildningen i styrelsen 2009 och har skapat ett policydokument samt riktlinjer för verksamheten och har nu till slut blivit godkända i januari 2011.

Vår kontaktperson är Calle Strand på Haninge Kommun.

Utmärkelsen är ett kvitto på att föreningen uppfyller de krav som kommunen ställer på de föreningar som finns i kommunen.