StartKartor

Kartor

DX Atlas

DX Atlas - en datoriserad karta med massor av information:

Electronic World atlas for Radio Amateurs. Scrollable World map with smooth zoom, DXCC territories, province/state prefixes, Grid Squares, CQ and ITU Zones in the rectangular, azimuthal and Globe projections, 3D relief, Gray Line, city and island index, unique hierarchical prefix database, local time with DST for all cities, islands and call areas, unique ionospheric maps.

Integrates with HamCAP, IonoProbe, Band Master, and many 3-rd party programs.

Du hittar den och mycket annat här.

Lokatorkarta

QTH-locator

Det finns många sätt att ta reda på en locator, denna karta är ett enkelt sätt.
Det är en Google-karta där man kan skriva in locator eller peka på kartan och få fram aktuell ruta och namn.
Användbart tips från SM5ADI.

Du hittar den här

EI8IC's Ham Radio Resources

En webplats fylld med bra information, bl.a en Contest Log Analyser och massor av kartor.

Internet HAM Atlas

En intressant karta med både HAM-relaterad information och bilder från de olika länderna, mynt mm.

Du hittar Sveriges sida här men kan naturligtvis bläddra vidare till andra länder.

Kommande träffar

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!