StartVad vi görKurser2011 - Kurser

2011 - Kurser

Sommarkursen 2011

Här kommer bilder från sommarkursen 2011.

Nu är sommarkursen 2011 slut

Efter en fantastisk vecka, jobbig men givande och med fint väder och fantastiskt miljö, är nu sommarkursen 2011 slut. Av de fem som skrev slutprovet klarade sig fyra med båda proven godkända och för den femte saknades några futtiga poäng på det ena provet medan det andra var godkänt.

Certkursen går vidare

ruler_and_calcDen tredje dagen är nu lagd till handlingarna. Kursprogrammet för dagen innehöll tunga pass med komponenter, beräkningar, ellära och genomgång av radiosändarens alla delar.

Nu är sommarkursen igång!

books_svg_medNu är årets sommarkurs för amatörcertifikatet igång på det vackra Gålö i Stockholms skärgård. Tyvärr var väl inte vädret det allra bästa vid kursstarten men det regnade ju inte i alla fall. Inför kursen har både vår trivsel- och inredningsgrupp såväl som våran snickerigrupp jobbat hårt för att få allt så bra som möjligt tills kursstarten.

Sommarkurs 2011

Veckokurs för amatörradiocertifikat sommaren 2011

look_it_up

Sommarens certifikatkurs pågår från måndag 4 juli till lördag den 9 juli 2011 och hålls vid vår klubbstuga på Gålö.
Kursen omfattar radioteknik, regler och praktiska övningar i trafik och antennbygge. Vi använder SSA utbildningspaket.

Kursen pågår under sex dagar mellan kl 9-17 och några av kvällarna kan vi utnyttja till repetition eller frågor om så önskas. Provtagning för certifikat sker sista dagen. Det här är ett fint tillfälle för flera i familjen att ta amatörcertifikat samtidigt som man tar en semestervecka i Stockholms vackra skärgård. Då kan man dela på avgifterna och det blir billigare per person.

Sida 1 av 2

Anmälan till kurs

Etik och trafikmetoder
iaru-logo

Författaren skriver själv "This is NOT a document for newcomers only, and this is not a document for DXers only. It is a document as well for old-timers and DXpeditioners"

Många tips på och sånt som är bra att veta. Läs mer här!