StartLänkarInköpsställen

Länkar - Inköpskällor

Gynna gärna våra annonsörer och sponsorer!

Här nedan finner du några inköpskällor för radio och tillbehör som våra medlemmar bidragit med. SödRa förordar inte någon särskild leverantör av dessa, titta på deras respektive hemsidor och jämför utbudet och priserna. Om du handlar utomlands, tänk på ev. problem med garanti och andra reparationer som kan uppstå. Utanför EU tillkommer också ofta skatt- och tullavgifter.

(de nya sidorna öppnas i nytt fönster, stäng det så är du tillbaka här på SödRa's webplats igen)

Komponenter och byggsatser:

Manualer och modifieringar:

Köp och sälj på nätet:

Allt om amatörradio på svenska:

Andra utländska inköpsställen

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!

Länktips - Ditt bidrag!