StartVad vi görKlubbstugan

Klubbstugan

Här publiceras nyheter om klubbstugan.

Välj ett årtal i menyn ovan för tidigare års artiklar.

Missa inte chansen att få städa!

Missa inte chansen att få städa!

Nu i helgen 24-25 september kommer vi att vända "upp och ner" på klubbstugan. Det blir storstädning med andra ord. Detta är något som vi gör varje år och det behövs verkligen.

Vi kör detta parallellt med Gålö Gärsars Mila och SEØMILA och det ena utesluter inte det andra.

Öppet hus i klubbstugan på söndag

Nu på söndag är det öppet hus i klubbstugan igen, det sista för den här sommaren.

Som vid tidigare tillfällen är det inget särskilt program förberett utan det är du och de andra besökarna som gör dagen till det ni vill att den ska vara. Ta med något kul som du vill visa, riggen du köpt eller dina senaste QSL-kort, ta med radion och kör lite QRP från det sommarsköna Gålö eller ät något gott vid grillen som naturligtvis är varm.

Nu är huset öppet igen!

Öppet hus hos SödRa på Gålö!

Passa på att besöka klubbstugan nu under semestern där du kan köra radio, fika och umgås med andra medlemmar och radioamatörer och kanske ta ett dopp vid den nya fina bryggan.

Klubbstugan är öppen nu på söndag, den 31 juli mellan ca 11-17.

Öppet hus på Gålö

Välkommen till öppet hus på Gålö, söndag den 17 juli!

Utan något speciellt program, men du har möjlighet att arrangera något själv t ex ta med något projekt, kör portabelt. radiotrafik från klubbstationen, träffa nya och gamla vänner.
Grillen är tänd, servering av hamburgare och korv.
Även en del jobb med VHF-UHF projektet återstår så är detta ditt intresse finns möjligheter att delta.

Antennarbeten mm

Förra helgen var det antennarbeten på Gålö som engagerade många och Kalle var ute och tog lite spännande bilder på arbetet.

Se mer här nedan

Sida 1 av 4

Avgifter för 2017

(Nya medlemmar efter den 1/7 betalar halv årsavgift för resterande del av det första året)