Öppet hus på Gålö

På söndag den 2 juli mellan kl 11 - 17 har vi öppet hus på Gålö.

Det finns f n inget speciellt program, men kanske just du har något att visa eller berätta om.

Grillen är igång, tag med något att grilla eller köp på plats. Hamburgare eller korv.

7SØSFJ Fyrhelg 19-20 aug

7SØSFJ Fyrhelg 19-20 aug

Fyrhelg på fyrskeppet Finngrundet vid Vasavarvet, Djurgården - Stockholm                   L

Prylmarknaden 2017

Stor Prylmarknad i Handen den 28 oktober kl 10 - 14

Även i år blir vår sedvanliga prylmarknad i Handen. Det blir på samma ställe som förra året, nya skolan Fredrik.
Bakom Fredrika Bremergymnasiet vid stora parkeringen hittar du oss. Adress: Dalarövägen 64, Handen.

QRP-festival på Gålö den 18 juni!

Inbjudan till QRP-festival på Gålö den 18 juni!

En del säger att ”livet är för kort för QRP”. Vi ska motbevisa det den här dagen!
I samband med öppet hus den 18 juni, bjuder vi in till QRP-festival. Syftet är att ha kul med låg effekt (5W) och visa att det ändå går att nå långt med enkla medel.

Öppet hus på Gålö 28 maj

Öppet hus på Gålö 28 maj

Nu på Söndag 28 maj kl 11-16.
Fn. inget bestämt program, men det är fritt fram att ta med egna grejor och prova, eller något projekt att visa upp.

Ändrat program onsdag 31/5

Ändrat program onsdag 31/5

Föredraget om artificiell intelligens den 31/5 måste tyvärr utgå tills vidare. I stället kommer vi att gå igenom

Sida 1 av 3