Öppet hus på Gålö 28 maj

Öppet hus på Gålö 28 maj

Nu på Söndag 28 maj kl 11-16.
Fn. inget bestämt program, men det är fritt fram att ta med egna grejor och prova, eller något projekt att visa upp.

Ändrat program onsdag 31/5

Ändrat program onsdag 31/5

Föredraget om artificiell intelligens den 31/5 måste tyvärr utgå tills vidare. I stället kommer vi att gå igenom

8SØHRA - Museum Ships Event

8SØHRA - Museum Ships Event
Lördag 3 - söndag 4 juni

Museiskeppshelg på isbrytaren Sankt Erik vid Vasavarvet, Djurgården, Stockholm.

8SØHRA aktiveras av operatörer från SK0ZA och SK0QO. Lyssna efter oss på banden.

Temadag antennmätningar

Temadag antennmätningar, lördag 13 maj

Lördagen den 13 maj har vi en temadag. Det är Nisse SM0FNV m fl som går igenom hur man mäter upp och anpassar sin antenn.
Du har möjlighet att ta med egna antenner eller göra antennexperiment/bygga på egen hand. Viss material kommer att finnas till självkostnadspris.

Undvik kontaktsvårigheter

Crimp dina koaxkontakter!
Onsdag den 3 maj. Gålö.

Nisse SM0FNV och Robban SM0TAE kommer att gå igenom tekniken bakom klämning av koaxkontakter. Både mekaniskt starka och fuktsäkrade förbindelser.

Hållbara trådantenner

Hållbara trådantenner
Nu på onsdag den 26 april kommer Stefan SAØBKW och ev någon mer att praktiskt visa hur man tillverkar hållbara och klimatanpassade trådantenner.
Du har även möjlighet att ta med eget material för att göra en hållbar antenn. Visst material och verktyg finns på plats.

Sida 1 av 3

Manualer till våra klubbstationer