StartVad vi görKurser2016 - Kurser

2016 - Kurser

Kursen fortsätter

Kursen fortsätter

Vi har nu klarat av huvuddelen av kursen och har haft fyra intensiva veckoslut. Förra helgen var det djupdykning i radions innanmäte, både när det gäller sändare och mottagare. Den senaste helgens lördag gjordes ett diagnostiskt prov för att ge var och en kunskap om vilka delar som behöver pluggas mer.

Höstkursen har startat

I helgen startade SödRas höstkurs och det var ovanligt många deltagare vilket var mycket trevligt.

Bland deltagarna fanns det också många med stor teknisk nyfikenhet, flera nämnde att dom sedan barnsben hade "pillat sönder" saker för att se hur som såg ut inuti. Flera hade också erfaranheter av annan radioanvändning både som hobby och i sitt arbete, båda värdefulla egenskaper hos blivande radioamatörer.

Kurs på Södertörn för blivande radioamatörer

Kurs för blivande radioamatörerAmatörradiokurs på Södertörn

För dej som vill bli radioamatör.
Totalt fyra helger och en provhelg. Beroende på förkunskaper kan du behöva plugga hemma mellan kurstillfällena för att få full behållning av kursen.

Veckoslutskurs för amatörradiocertifikat våren 2016

Veckoslutskurs, våren 2016
Teknik för Amatörradiocertifikat
Under fyra hela helger pågår vår populära cirkel för dej som vill bli radioamatör.

Anmälan till kurs

Avgifter för 2017

(Nya medlemmar efter den 1/7 betalar halv årsavgift för resterande del av det första året)