StartVad vi görKurser2015 - Kurser

Certifikatkurs hösten 2015

Veckoslutskurs, hösten 2015
Teknik för Amatörradiocertifikat

Under fyra hela helger pågår vår populära cirkel för dej som vill bli radioamatör.
Vi går igenom ellära, radioteknik och bestämmelser. Vi kommer även ha praktiska övningar och demonstrationer. Provavläggning för certifikat sker på sista kursdagen.

•  Del 1, 17-18 oktober
  •  Del 2, 7-8 november
  •  Del 3, 21-22 november
  •  Del 4, 5-6 december

Tider, samtliga dagar: 08.30-17.00

Kursen är något utökad jämfört med tidigare, med mera inriktning på praktiska övningar inom elektronik, antennbyggen och radiotrafik.

Avgift 550:- inkl anteckningsmateriel och fika. Ungdom under 20 år halva avgiften.
Medlemsskap i klubben 200:-/år familjemedlem 100:- eller för ungdom  under 20 år, 75:-. För den som går vår höstkurs gäller medlemsavgiften för resten av året samt för hela år 2016.

För dej som redan är medlem i annan radioklubb inom SM0-området, har vi inget medlemskrav hos oss!

Litteratur, SSA kurspaket tillkommer. (300:-). Kan köpas på klubben eller vid kursstarten. (vi skickar ej). Annars direkt från hamshop på www.ssa.se, men då tillkommer porto.

Provavgift ca 200:- betalas direkt till provförrättaren.
Certifikat (390:-) utfärdas av SSA.

Våra träffar hålls hos Södertörns Radioamatörer i klubbstugan på Gålö, ca: 30 km söder om Stockholm. Vägbeskrivning hittar du på: www.sk0qo.se. Vid behov hjälper vi till med transport från pendeltåget.

Du kommer att bli väl mottagen av ett team erfarna radioamatörer som gör allt för att Du skall trivas och ha trevligt som kursdeltagare. Välkommen till fyra intressanta veckoslut!

Kursanmälan gör du här!

Vidare information:
Lars-Erik Jacobsson/SMØFDO
Tel 070-343 99 69
Christer Jonson/SAØBFC
Tel 073-912 13 06

Anmälan gör du här!
Notera att kursavgiften ska vara betald innan anmälan räknas.

Välkommen till fyra intressanta kurshelger!

Veckoslutskurs för amatörradiocertifikat

Veckoslutskurs för amatörradiocertifikat, hösten 2015

Teknik för Amatörradiocertifikat

Under fyra hela helger i höst pågår vår populära cirkel för dej som vill bli radioamatör.

Första kurshelgen avklarad

Kurshelg ett avklarad

I helgen har vi haft del ett av vår veckoslutskurs.

Vi har 10 deltagare, varav några från Makerspace Stockholm.

Anmälan till kurs