StartVad vi görKurser2014 - Kurser

2014 - Kurser

Första kurshelgen avklarad

Kurshelg ett avklarad

I helgen har vi haft del ett av vår veckoslutskurs.

Vi har 10 deltagare, varav några från Makerspace Stockholm.

Höstkursen avklarad med gott resultat

Höstens kurs avklarad

Under fyra helger har vi genomfört en intensiv kurs. Det har varit en intresserad och frågvis grupp med fem deltagare, och det har känts inspirerande att vara med på ett hörn.

De som hjälpt till med utbildningen är Christer SAØBFC, Nisse SMØFNV och Lars SAØBJL. Provförrättare Robban SMØTAE

Andra helgen av höstkursen

I helgen var det dags för andra kurshelgen av höstens certkurs.

På höstens kurs är det fem deltagare som alla är taggade och entusiastiska och som ställer kluriga frågor till kursledarna, den här helgen var det Nils FNV och Christer BFC som gick igenom komponenter, kretsar, antenner, vågutbredning och mycket annat med praktiska och teoretiska genomgågnar.

Höstkursen 2014

Kurs för amatörradiocertifikat hösten 2014

look_it_up

Höstens certifikatkurs pågår under hösten med start 4 oktober och hålls vid vår klubbstuga på Gålö alternativt i Kvarnbäcksskolan i Jordbro.
Kursen är en grundkurs och omfattar elektronik och radioteknik, regler och praktiska övningar i trafik och antennbygge. Vi använder kurslitteratur från SSA.

Höstkursen 2014

Kurs för amatörradiocertifikat hösten 2014

Vårkursen 2014

Kurs för amatörradiocertifikat våren 2014

look_it_up

Vårens certifikatkurs pågår under helgerna 15-16 februari, 8-9 mars, 15-16 mars och 29-30 mars och hålls delvis vid vår klubbstuga på Gålö där det finns fin natur och mycket goda möjligheter att köra radio.

Vårkursen 2014

Kurs för amatörradiocertifikat våren 2014