StartVad vi görKurser2013 - Kurser

2013 - Kurser

Mera höstkurs

SödRas höstkurs för amatörcertifikatet startade ju förra helgen med ett fantastiskt fint sensommarväder vid vår klubbstuga ute på Gålö. Även Göran XW hade kameran med och tog lite bilder under den första dagen.

Höstkurs för amatörradiocertifikat

look it upAmatörradiokurs på Södertörn - Bli sändaramatör

Höstens studiecirkel med start i september. Totalt blir den sex dagar fördelat över tre helger och hålls i Kvarnbäcksskolan i Jordbro, ett par mil söder om Stockholm och vid vår klubbstuga på Gålö.

Nu är vårkursen igång

Nu har vårkursen startat och ett tiotal elever samlades för den första dagens genomgångar. Dagen bjöd på tunga ämnen som reglementen och bestämmeler, störningar, elsäkerhet mm.

Kurs för amatörradiocertifikat

look it upAmatörradiokurs På Södertörn - Bli sändaramatör

Vårens studiecirkel med start i februari. Totalt blir den sex dagar fördelat över tre helger och hålls i Kvarnbäcksskolan i Jordbro, ett par mil söder om Stockholm.

Anmälan till kurs

Klicka på bilden!

Avgifter för 2017

(Nya medlemmar efter den 1/7 betalar halv årsavgift för resterande del av det första året)