2012 Genomförda möten

Julfesten 2012

Som tidigare år avhölls även i år en julfest med julmat, julsånger, lotterier och allt som hör julen till. Bruno SM5CBV var en av de som besökte festen och han har bidragit med följande text och bilder.

Årets julfest 2012

SödRa – Julfest 7 dec kl 19.00anisantaskating

Efter tidigare års lyckade julfester har vi beslutat att ordna julfest även i år. På samma sätt som förra året håller vi till i Kvarnbäcksskolan. Vi träffas under festliga former och det blir julmat, julsånger, lotteri och annat som hör julen till.

Backup - något att lägga på minnet

Föredrag om backup

Onsdagen den 24 oktober hade vi besök av Stefan Rahn/SA0BKW, som berättade om olika strategier för att säkerställa viktig information på datorn. Gör du backup idag?

Bengt UGV berättar om Yosami

Sändarstationen Yosami i Japan är en sändare mycket lik Grimeton här i Sverige. De stora och kraftfulla sändarna användes främst för interkontinental kommunikation och för samband med ubåtar.

Mer bilder från prylmarknaden 2012

Även Göran XW var på årets prylmarknad och tog en del del bilder som speglar stämningen.

Sida 1 av 9

QSL-lådan kollad 30 jun
Klicka för att se dina kort!

Kommande träffar