StartVad vi görFototävlingen 2011

Fototävlingen 2011

Utse Årets Bild 2011

camera-1Nu är det dags att utse årets bild 2011 och därmed också kora årets fotograf. Vi har ju haft en fototävling under förra året med många kul och fina bilder och nu ska vinnaren utses.

Fototävlingens fjärde etapp avgjord

applauseSå är den fjärde och sista etappen av årets fototävling avgjord.

Fototävlingen etapp 4

vote1Fototävlingen fjärde etappen

Nu har den fjärde etappen av fototävlingen gått till sin ända och nedan publicerar vi inkomna bidrag.

Du som vill rösta gör det genom ett mail till vår tävlingsledare, Lasse, SM0FDO enligt nedan.

Ange i mailet ditt namn, din signal, och vilken av bilderna du vill se som VINNARE och vilken bild du vill se på ANDRA PLATS.

Fototävlingens tredje etapp avgjord

applauseEfter att de inkomna rösterna räknats av vår enväldige domare så har följande resultat framkommit.

Fototävlingen etapp 3

Fototävlingen tredje etappen

Nu har den tredje etappen av fototävlingen gått till sin ända och nedan publicerar vi inkomna bidrag.

Alltså, typ så här:

Hej! Jag heter Kalle Nilsson, SA0XYZ och jag vill rösta på bild 2-10 och i andra hand 2-11.

Vi har förlängt tiden till den sista oktober för att skicka in din röst, sen är det för sent!

Sida 1 av 3