2011 Genomförda möten

Här visar vi lite text och bild från en del av de programpunkter som, redan varit under året.

Julfesten 2011

Årets julfest avhölls som tidigare år i Kvarnbäcksskolan.

Som tidigare år bjöds på god mat, glögg och julmust och allt som hör julen till. Även ett lotteri med många roliga saker fanns för den som ville pröva lyckan. Tyvärr lyckades vi inte, trots en hög teknisk kompetens på plats, få fart på musikmaskineriet så några julsånger blev det inte i år.

Julfesten 2011 - mer bilder

Vi har fått in lite ytterligare bilder från årets julfest

SödRa på besök i Bengts museum

Under hösten fick vi möjligheten att erbjuda några specialvisningar av Bengt/UGV:s, samlingar i hans fina museum strax söder om Stockholm.

Höstprogrammet 2011

Höstprogrammet är nu avklarat och vi tackar alla som hjälp tillchristmas_tree.med med att arrangera våra medlemsmöten, de som hållit föredrag och intressanta presentationer och alla medlemmar som kommit ut och deltagit i våra träffar.

Vi arbetar nu med att planera vårterminens program och vi kommer att publicera detta så fort detaljerna är klara.

Vi önskar er alla ett gott slut på året, en God Jul och ett Gott nytt Radioår, 2012.

Medlemsmöte 30 nov

Som vi skrivit tidigare har vi fått lite för mycket saker på Gålö och en del av det klarar inte av vinterkylan utomhus. Vi har ju inte obegränsat med förvaringsutrymmen inomhus heller så vi måste göra av med lite saker.

Sida 1 av 7