KM-Cup

Här finner du resultat och annan information om vår tävling KM-Cup.

SK0QO KM-Cup HF Oktober 2013

Det drar ihop sig till slutspurt i KM-cupen. Resultaten under juli-oktober och aktuell ställning ser ni nedan.

SK0QO KM-Cup HF Juni 2013

Vi har nu nått halvtid i KM-cupen. Som vanligt har Ingemar DSF kopplat greppet genom fina resultat i Månadstesten, och har chansen att ta 3:e raka segern. I år får han dock lite hårdare konkurrens av Kalle NUE, som är flitig i både NAC28 och Månadstester. Prova gärna på att delta i någon av deltävlingarna och samla poäng till klubben i SSA HF Contest Cup.

Ställningen efter sex månader presenteras nedan.

SK0QO KM-Cup HF April 2013

Ställningen efter fyra månader presenteras nedan. I maj är det NAC28 och Månadstest som vanligt, men det är är även dags för våromgången av Portabeltesten den 19/5. Passa på att njut av våren och lufta QRP riggen!

SK0QO KM-Cup HF Mars 2013

Ställningen efter tre månader presenteras nedan. Nästa deltävling är SSA Månadstest söndagen 14/4.

SK0QO KM-Cup HF Februari 2013

Ställningen efter två månader presenteras nedan. Deltävlingar i mars är NAC28 torsdagen 7/3 och SSA Månadstest söndagen 17/3.

Sida 1 av 5

Klicka på bilden!