StartBilderBilder från medlemsmöten

Medlemsmöten

Bildgalleriet: Du kan klicka på de svarta pilarna och gå till vänster eller höger. Dubbelklicka på en bild för att se den i större format. På de större bilderna finns också pil till höger och vänster som du kan se alla bilderna i albumet rulla förbi. Stäng stora bilden med krysset nere till vänster.

Notera också att bildsamlingar bygger på att vi har många kul bilder att visa. Ofta kommer det inte in några eller bara få bilder och då lägger vi alla bilderna i artikeln istället och den sorteras då oftast in under reportage från genomförda möten. Så hjälp gärna till med att skicka in bilder från klubbens arrangemang!

Julfesten 2010

Julfesten 2010 hölls i Kvarnbäcksskolan liksom året innan och ett 40-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan och träffades för att äta vällagad julmat, dricka glögg och köpa lotter. Nedan finns en del bilder från festen.