StartBilderBilder från fielddays

Fielddays

Bildgalleriet: Du kan klicka på de svarta pilarna och gå till vänster eller höger. Dubbelklicka på en bild för att se den i större format. På de större bilderna finns också pil till höger och vänster som du kan se alla bilderna i albumet rulla förbi. Stäng stora bilden med krysset nere till vänster.

Notera också att bildsamlingar bygger på att vi har många kul bilder att visa. Ofta kommer det inte in några eller bara få bilder och då lägger vi alla bilderna i artikeln istället och den sorteras då oftast in under reportage från genomförda möten. Så hjälp gärna till med att skicka in bilder från klubbens arrangemang!

Fieldday 4-5 sept 2010

Bilder från vår fieldday på Gålö den 4-5 september 2010.

Det var den första riktiga aktiviteten vi hade vid vår nya klubbstuga och den lockade många besökare.

Vi hade även en bakluckeloppis där en hel del kul apparater bytte ägare.