StartBilderBilder från klubbstugan

Klubbstugan

Bildgalleriet: Du kan klicka på de svarta pilarna och gå till vänster eller höger. Dubbelklicka på en bild för att se den i större format. På de större bilderna finns också pil till höger och vänster som du kan se alla bilderna i albumet rulla förbi. Stäng stora bilden med krysset nere till vänster.

Notera också att bildsamlingar bygger på att vi har många kul bilder att visa. Ofta kommer det inte in några eller bara få bilder och då lägger vi alla bilderna i artikeln istället och den sorteras då oftast in under reportage från genomförda möten. Så hjälp gärna till med att skicka in bilder från klubbens arrangemang!

Vårarbete under påskhelgen 2011

chiky

Påskarbete på Gålö

Under påskhelgen 2011 var vädret ovanligt bra, temperaturer upp mot 20 grader i solen uppmättes flera av dagarna.

Vid vår klubbstuga var många igång och utförde storverk, var och en på sitt sätt. Det var flera som hjälpt till med att ta hand om de gigantiska rishögar som skapats när träden togs ner i vintras och Leif, BQA, har dragit tunga lass för att flytta undan alla fällda träd.

Klubbstugan sommar och höst 2010

Bilder från klubbstugan tagna under sommar och höst 2010 när det pågår både bygg- och olika andra praktiska aktiviteter men vi även kör radio när det blir tid över.

Klubbstugan vintern 2010

Bilder från klubbstugan tagna under vintern 2010 när den mesta aktiviteten har avstannat under mycket snö. Kalle SM0NUE har tagit bilderna.