StartSenasteNyheter om Amatörradio

Senaste nyheterna

Strul med formulären...

Det är för stunden teknikproblem med de formulär där du kan anmäla medlemskap, skicka feedback mm. De andra sidorna verkar inte vara berörda av felet.

Om du klickar på en sådan länk för att anmäla så "fastnar" du och inget formulär visas. Backa då med "backa"-knappen i webläsaren så kommer du tillbaka till sidan du var på nyss. Sen kan du skicka ett mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen med din anmälan eller vad det gällde så skickar jag den vidare den den det berör under tiden tills problemet fixats till.

Tidningen bör ha landat i lådan nu

Den senaste utgåvan av SödRa-bladet bör ha landat i en brevlåda nära dig nu och förhoppningsvis bör du ha hittat en del läsvärt där.

Om du hellre vill läsa digitalt, i plattan eller telefonen, eller om din brevbärare också är teknikintresserad, så finns den som vanligt för nedladdning här.

Happy reading!

SM5XW Göran Eriksson, silent key

SM5XW Göran Eriksson
Silent Key

En profil, mentor och personlighet lämnade oss den 2 januari. Något vi inte trodde var möjligt då han alltid funnits som en drivkraft i klubben.
Göran har med stor energi engagerat sig i klubb- och amatörradiofrågor. Han var med och drog igång nuvarande SödRa genom att två klubbar slogs ihop på hans initiativ.

Presentation av valberedningens kandidater

Nedan följer en presentation av valberedningens kandidater och som tidigare inte deltagit i SödRa:s styrelsearbete. Vi låter Carl Gunnar/SM5CTM, föreslagen ordförande samt Preben Sörensen/SM0WJH och Bengt Knutsson/SM0DCD båda föreslagna till posterna som styrelsesuppleanter, nu själva presentera sig för medlemmarna.

SödRa-bladet nr 1 - 2018

Jag vill ha in bidrag till vår tidning som ska tryckas efter årsskiftet.

Skicka in ditt bidrag litet som stort med något referat, liten byggbeskrivning, DX-tips, någon antenn, något projekt med t ex Raspberry Pi eller Aurdino.

YOTA - Youngsters On The Air

YOTA - Youngsters On The Air

Söndagen den 17 december kördes YOTA från klubben, det var fem deltagare i ålder under 25 år vilket är kravet.
YOTA är en ungdomssatsning från SSA men signaler med YOTA finns över hela europa så många länder har detta gemensamt.
YOTA körs endast i december månad varje år.

Sida 1 av 72

Kommande träffar