StartSenasteNyheter

Senaste nyheterna

Viktigt beslut i Kommunhuset

Vid Annett Haaf´s besök på Gålö i måndags fick vi information om att beslut i frågan, om SödRa som bidragsberättigad förening, skulle tas onsdag kväll 15/11, kl 17.30 i Kommunhuset. Jag hälsades välkommen dit som åhörare, vilket jag tyckte var lockande.

Kunnig politiker på SödRa-besök

Kunnig politiker på SödRa-besök

Till vår stora glädje fick vi idag, måndag 13 nov. besök i klubbstugan på Gålö av Annett Haaf från äldreförvaltningen i Haninge kommun, tillika vice ordf. i Haninge Föreningsråd. Bakgrunden är att SödRa ansökt om att bli godkänd som förening för att kunna söka "övrigt bidrag" inom ramen för äldreförvaltningens ansvarsområde.

Meddelande från valberedningen inför styrelsevalet år 2018

Meddelande från valberedningen inför styrelsevalet år 2018

SödRas valberedning önskar ditt förslag på kandidater till kommande val på årsmötet 2018.

De poster som skall väljas är följande:

Höstkursen har börjat

Nu har höstkursen börjat!

Idag började höstkursen för amatörcertifikatet och elva förväntansfulla och laddade deltagare samlades i vår klubbstuga på Gålö. Det var många som på olika sätt jobbat med elektronik eller teknik och alla var mycket engagreade och ställa kluriga och intresserade frågor.

SK0QO deltog i SAC-testen på CW

SK0QO deltog i SAC-testen på CW

Vi deltog i SAC CW från klubbstugan på CW. Konditionerna var besvärliga – endast 3 band fungerade för annat än något enstaka qso – och även på dessa band var det tunt med dx-kontakterna.

Sida 1 av 87

QSL-lådan kollad 4 nov
Klicka för att se dina kort!

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!

Klicka på bilden!