StartVad vi görTävlingar

NAC-test 144 MHz

Gålö 4 okt 2016
NAC-test 144 MHz

I tisdags deltog SK0QO i NAC-testen med förvånansvärt gott resultat.
Först lite om vår uppsättning:

SAC - CW 2016

SAC - CW 2016
I helgen genomförde vi telegrafidelen av SAC - Scandinavian Activity Contest som pågick i 24 timmar.
Vid denna test skall övriga världen kontakta så många skandinaver som möjligt. På så sätt blir vi "villebrådet" som jagas av övriga världen vilket gör det extra spännande.

Framgång för SödRa i CQWW CW

SK0QO körde fler qso än någonsin tidigare i CQ-WW-CW
28-29 november kördes årets största kortvågstest, CQWW-CW som pågick i 48 timmar. Vi avverkade 2774 qso (dubletter borträknade) och vi är nöjda med resultatet trots en del strul med utrustningen.

SK0QO deltog i årets CQ-WW SSB

SK0QO deltog i CQ-WW-SSB

SödRa deltog i CQ-WW-testen på ssb den 24-25 oktober. På lördagen låg testen parallellt med den lyckade prylmarknaden, men vi kunde hålla en station igång i stort sett hela tiden.

Testhelg med drag!

Testhelg med drag!

I helgen, den 29-30 november kördes contest (test = radiotävling) från klubbstugan. Det var CQWW CW, således på telegrafi.

Hela världen deltar i denna test.

Testen pågick i 48 timmar med start 01.00 lördag morron Svensk tid och slutade måndag morron kl 01.00.

VHF-test på tisdag den 4 november

VHF-test på tisdag 4 november

Var med och kör 2 m testen nu på Tisdag den 4 november från Gålö. Tiden är kl 19-23 svensk tid.

VHF-delen är under uppbyggnad på klubben, I dagsläget finns en 15 element Cue-Dee längst upp i Versatowern ca 20 m upp. Riggen är TS2000 med 100 W.

Gedigen insats av QO i helgens CQWW SSB

I helgen kördes en av de stora testerna, CQ Worldwide, den här gången gällde det SSB.

QO deltog under stor del av helgen, dag såväl som natt, från klubbstugan på Gålö och lyckades med de nya antennerna och topptrimmade apparater få långt över tusen intressanta kontakter.

QO Worked All States!

Worked All States

SK0QO har erövrat diplomet Worked All States för verifierade kontakter med samtliga 50 stater i USA. Alla kontakter för diplomet är bekräftade genom Logbook of the World (LotW).

CQ-WPX på SSB

CQ-WPX på SSB

Den gångna helgen deltog SK0QO i CQ-WPX testen på SSB. Vi kunde köra 1081 qso (dubbletter borträknade) och det gav 1 539 792 poäng. Operatörer var Leif SM0DSG, Anders SM0LIU, Peter SM0XMU, Kalle SM0NUE och Ingemar SM0DSF.

Sida 1 av 5

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!

Klubbstugan på Gålö /
Our clubhouse on the island of Gålö