StartVad vi görKlubbstugan2013 - KlubbstuganUngdomar surfar på kortvågen

Ungdomar surfar på kortvågen

YotaI dag, söndag 29/9, är klubbstugan bokad för att köra med signalen SH9YOTA. (Youngsters On The Air).

Signaler med suffixet YOTA har varit i gång från flertal länder även Sverige. Callet gäller endast under december månad.

Operatörer är Andreas SA0CAD, Alexander SA0CAV och Joakim SA0BSJ.

Dessa var mycket intresserade av aktiviteten och att köra med signalen, och många stationer i världen vill ha den i loggen.

Jonas SA0AAZ och Kalle SM0NUE hjälper till med support och markservice.

Se till att få signalen SH9YOTA i din logg innan det är för sent!

Läs mer om YOTA här.

Klicka på bilden!