Kvällsträff i klubbstugan

I morgon, onsdag den 13, håller vi klubbstugan varm och mysig trots det ruggiga vädret utanför.

Kom ut och titta på vad alla händiga klubbemedlemmar åstadkommit under sommar och höst med uppsnyggade och välutrustade shack, nya antenner, ny kraftfull utebelysning och mycket annat.

En av de nya antennerna har gett mycket goda resultat i några tester nyligen.

Det finns varmt kaffe och dopp från kl 19 och passa gärna på att provköra lite radio med dom nya antennerna och att vittja QSL-lådan.

Välkommen!

Lasse /FDO