StartVad vi görKurser2013 - KurserHöstkurs för amatörradiocertifikat

Höstkurs för amatörradiocertifikat

look it upAmatörradiokurs på Södertörn - Bli sändaramatör

Höstens studiecirkel med start i september. Totalt blir den sex dagar fördelat över tre helger och hålls i Kvarnbäcksskolan i Jordbro, ett par mil söder om Stockholm och vid vår klubbstuga på Gålö.

Lördag - Söndag 14-15 september kl 08.30 -17.00, dag 1-2
Lördag - Söndag  5-6 oktober kl 08.30 - 17.00, dag 3-4
Lördag - Söndag 26-27 oktober kl 08.30-17.00, dag 5-6

Kursen är en grundkurs och omfattar elektronik och radioteknik, regler och praktiska övningar i trafik och antennbygge. Vi använder kurslitteratur från SSA. Sista helgen blir det certifikatprov.

Utöver ovanstående tider erbjuder vi dig ett enskilt kvällspass med trafikträning på kortvåg under personlig handledning. Tidpunkt för detta kommer vi överens om under kursen.

Anmälningsblankett hittar du här. Frågor kan du ställa via e-mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller till Lasse, 08-500 102 60

Notera att kurs- och medlemsavgift ska vara betalda senast tre veckor innan kursstart för att anmälan ska räknas!
Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller senarelägga kursen om för få deltagare är anmälda.

Välkommen till tre intressanta kurshelger!

Södertörns Radioamatörer - SKØQO

Kursen arrangeras i samarbete med ABF -  Södertörn.

Anmälan till kurs

Klicka på bilden!