Vårens Fieldday på Gålö

Vårens fieldday gick av stapeln den 14-15 juni och samlade många besökare, flera som vi inte sett så ofta på Gålö vilket var extra trevligt! Vi hade flera parallella aktiviteter, som vanligt en tipspromenad med kluriga frågor utefter en bana med vacker sjöutsikt och som vanligt ett lotteri.

Vi hade också en station med antennmätning och instruktion och övning i Rävjakt, eller Radiopejlorientering som grenen heter i VM-sammanhang.

Grillen o kaffemaskinen gick förstås varm hela helgen.

Vi passade också på att köra månadstesten från klubbstugan.

Vi hade strålande sol på lördagen och endast lite kortvarigt lätt regn på söndagen så vädrets makter var med, oss som vanligt. Men, det är ju oftast lite bättre väder i skärgården.

Nedan lite bilder från helgen som tagits av Gunnar Fahlström

Klicka på bilden!